junior Farming Chain Specialist

Operations Boxtel 38 - 38 uur

Wat doe je als junior Farming Chain Specialist?

Wij hebben ruimte voor een junior Farming Chain Specialist. In deze rol ontwikkel je samen nieuwe marktconcepten met een team in de varkenshouderij, als vertaling van de ingezette strategie van Vion. Daarnaast analyseer je, en ontwikkel je verder de, bestaande marktconcepten waarbij je kunt denken aan het Good Farming Balance ketenprogramma en het Good Farming Star ketenprogramma. Je ondersteunt het management bij de implementatie hiervan.


Jouw interne contacten zijn onder andere commerciële afdelingen, QA, Controlling, BA IM&T. Jouw externe contacten zijn onder andere voerleveranciers, dierenartsen, fokkerij-organisatie, data- en adviesbureaus.


Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier onder andere aan bijdragen?


De rol

 • Je bent breed betrokken bij diverse Farming en en externe gerelateerde ketenprojecten, hierbij kun je denken aan Blockchain- Generiek Dierenpaspoort met specifieke keten toepassingen met aansluiting Vion ketens, het proces van de digitalisering aanvoerketen, het Vion suppliersportaal en de Smartfarming technologie in Vion ketenprogramma’s.
 • In samenspraak met het accountteam en of signalen uit de markt ontwikkel je specifieke oplossingen voor diverse vraagstukken.
 • Je voorziet de accountmanagers van de juiste kennis op het gebied van keteninhoudelijke aspecten.
 • Je verzorgt business analyses, je adviseert over business vraagstukken en stelt plannen op.
 • Je verbetert en optimaliseert het proces van onder andere het opvragen van gegevens en de analyse hiervan, door middel van automatisering en data-analyse.
 • Uitbouwen en onderhouden van een effectief netwerk, zowel in- als extern.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Food & Agri gerelateerd.
 • Ervaring in deze functie vinden wij niet zo belangrijk, een gezonde ambitie en de wil om te leren wel.
 • Je wilt werken in een innovatieve omgeving in multidisciplinaire teams.
 • Je bent communicatief en contactueel vaardig op diverse niveaus, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent zelfstandig, accuraat en neemt initiatief.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat complexe problemen op te lossen.
 • de Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk goed. Duits is een pre.

Wat kan je van ons verwachten?

Als junior Farming Chain Specialist bieden we je een veelzijdige en dynamische functie binnen Vion Food Nederland. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden bieden wij je daarbij ook graag, evenals een goed salaris.


Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now