Versmanager te Lelystad

Retail Lelystad 38 - 43 uur

Geopend in 1929 door August van Rijckevorsel en uitgegroeid naar Vion Food Group van nu. Zo ook ontstond er de afdeling Vion Retail Nederland B.V. waar iedere dag weer hard gewerkt wordt zodat consumenten elk moment van de dag kunnen beschikken over hoogwaardig, lekker en vers eten. We stellen, in samenwerking met de retailers, een optimaal assortiment samen dat voldoet aan de wensen van het winkelend publiek. En om dat zo goed mogelijk te kunnen blijven doen zijn wij bij jou in de buurt op zoek naar een:

Versmanager te Lelystad

Je werkzaamheden?

Wij hebben ervoor gekozen om het net even anders te doen dan de meeste winkelorganisaties. Wij streven er naar om het ambachtelijke slagersvak in stand te houden en dat doen wij binnen een discount supermarkt al zijnde shop in shop.  Bijzonder is het natuurlijk om dit in een winkelorganisatie aan te kunnen bieden. Dat net even anders kunnen blijven, is waar jij je steentje aan bij gaat dragen! Actief zijn, binnen de versafdeling, van een bekende supermarkt organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor de versafdeling. Hoe leuk is dat!? Dit ga je natuurlijk niet alleen doen. Er staat namelijk een gezellig team van versmedewerkers te wachten op een leidinggevende die hen op een coachende wijze aanstuurt en begeleidt. Jij zorgt dat nieuwe medewerkers worden opgeleid en dat ze zich welkom voelen in onze Vion familie. Samen zorgen jullie voor een optimale klanttevredenheid, voor een uitnodigende winkelpresentatie en bereid, snijd en verpak je onze producten. Daarnaast mag je ook denken aan het uitvoeren van de planning, het doen van bestellingen en het maken van prognoses.

Welke kwaliteiten zien we graag bij je terug?

Los van de standaard kwaliteiten (goede Nederlandse communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, geen 9-5 mentaliteit, MBO denk-/ werkniveau, empathisch en een mensenmens) ga je deze rol zeker tot een succes maken wanneer je ervaring hebt met het werken in de vleessector of in de slagerijbranche. Daarnaast zou je onze nieuwe collega wel eens kunnen worden wanneer je (langer dan een jaar) jouw leidinggevende capaciteiten, jouw zelfstandigheid en jouw flexibiliteit hebt kunnen laten zien bij een andere werkgever. Jij vindt het geen probleem om in de weekenden te werken en jouw thuissituatie laat dat ook toe. Je bent ondernemend en kan er enorm van genieten wanneer jouw afdeling er picobello uitziet.

Wat gaan wij jou bieden?

  • een fulltime baan ( 38 uur – 43 uur per week);
  • salaris indicatie (conform slagers CAO en ervaring) € 2588,60 - € 3402,15 bij een werkweek van 43 uur excl. zondag toeslag;
  • een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling.

De leuke extra’s:

  • een plek in onze gezellige Vion Retail familie;
  • 20% korting op onze eigen producten.

Ja, dit is echt iets voor mij! En nu?

Smaakt dit naar meer? Top, dan ben jij er klaar voor om een gesprek met ons aan te gaan. Nu wij nog! Om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, ontvangen wij graag een korte motivatiebrief en je CV. Dit kan door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton.

Smaakt dit wel naar meer maar heb je nog wat vragen? Voel je vrij om contact met me op te nemen door te mailen of te bellen 06- 28928144

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Lelystad (FL)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now