Expeditiemedewerker

Expeditie Enschede 36 - 38 uur

Wat doe je als medewerker expeditie?
Als medewerker expeditie ga je binnen de runderuitsnijderij en retailafdeling in Enschede aan de slag. Je komt hier te werken in de expeditie ruimte en bent breed inzetbaar. Dit betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor alle voorkomende werkzaamheden en de afstemming daarover.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol
Als medewerker expeditie ben je verantwoordelijk voor het op de juiste wijze orderpicken van bestellingen, het op tijd en correct afhandelen van vrachten en een juiste afwikkeling van documenten die behoren bij de diverse transporten. Voor het verzamelen van bestellingen en het laden en lossen wordt gebruik gemaakt van EPT, stapelaar en/of reachtruck. Ook het handmatig stapelen van kratten behoort incidenteel tot de werkzaamheden. Het werk vindt plaats in een gekoelde ruimte, rond 0 graden.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de logistieke branche;
  • Je bent een gemotiveerde en nauwkeurige medewerker en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent in staat om afwijkingen te signaleren en hierover te communiceren met collega’s en leidinggevende;
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal in woord en geschrift;
  • Je woont in de directe omgeving van Enschede.

Wat kan je van ons verwachten?
De functie van medewerker expeditie is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving. Een werkweek bestaat uit gemiddeld 36-40 uur, verdeeld over 5 dagen. Werktijden kunnen variëren in tijdsbestek van 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. Interne training voor de EPT, stapelaar of reachtruck behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Ontwikkelingsmogelijkheden volop.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Milena van Maasakker via telefoonnummer 06-18749979.

Vion Enschede BV
Het Lentfert 74, 7547 SP Enschede (OV)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now