Manager Supply Chain Planning

Operations Apeldoorn 38 - 38 uur

Wat doe je als Manager Supply Chain Planning?
Wil jij bijdragen aan de transitie naar Food that Matters? Als manager Supply Chain Planning bij Vion is jouw opdracht om een leidende rol te nemen in de transitie naar value-driven way of working en een gebalanceerde supply chain. Dit doe je door met je team te zorgen dat altijd de optimale combinatie tussen supply en demand gemaakt wordt. Hierin ben jij spil tussen inkoop, verkoop, productie, en logistiek. Daarnaast ben je onderdeel van het MT van je vestiging en werk je aan het optimaliseren van het planningsproces, data- en systeemoptimalisatie en andere verbeterprojecten.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

  • Dagelijkse aansturing van de lokale planningsorganisatie.
  • Samen met je team zorg je voor de productieplanning van de productielocatie.
  • Het vertegenwoordigen van de vestiging in de S&OP organisatie met oog op middel en lange termijn planning.
  • Het maken van analyses, en voorstellen voor verbetering van onder andere klanttevredenheid, productwaarde, OTIF, flow door middel van planning.
  • Deelnemen aan de ontwikkeling en de implementatie van ERP en Planning systemen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde masterstudie in bedrijfskunde, logistiek, supply chain management, procestechnologie, food technology of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je bent communicatief sterk, klantgericht en analytisch.
  • Je bent data-gedreven en houdt van het oplossen van moeilijke puzzels.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk goed. Duits is een pre.

Wat kan je van ons verwachten?

Als Manager Supply Chain Planning bieden we je een veelzijdige en dynamische functie binnen Vion Food Nederland. In deze rol leer je in korte tijd veel over de gehele keten wat deze rol een mooie springplank maakt naar een breed aantal functies binnen Vion. Daarnaast bieden we je een goed salaris en volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij dit?
Spreekt deze rol je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vion Apeldoorn B.V.
Laan van Malkenschoten 77, 7333 NP Apeldoorn (GE)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now