medewerker Supply Chain Encebe

Operations Boxtel 36 - 36 uur

Wat doe je als medewerker Supply Chain?

In deze leuke startersfunctie als medewerker Supply Chain binnen Encebe Vleeswaren ga jij je bezighouden met de dagelijkse ondersteuning van de Supply Chain Manager en productieplanning. Je onderhoudt contact met klanten om tot een optimale forecast te komen. In deze dynamische rol schakel je veelvuldig tussen klanten, planning, sales en productie. Je werkt in een leuk team van 5 collega’s op het bedrijfsbureau waar jij de spin bent in het web. Je haalt er voldoening uit zaken te organiseren en gedaan te krijgen.

Gezien de groei van Encebe zitten hier mooie doorontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in voor je. 


Wie zijn wij
Al bijna een eeuw genieten mensen van ons product. Vaak zonder het zelf te weten. Sinds 1929 produceren we bij Encebe vleeswarenproducten voor de Nederlandse markt, uiteenlopend van echte Nederlandse iconen zoals boterhamworst, cervelaat, leverkaas en rookworst tot ons nieuwe, uitgebreide biologische en plantaardige assortiment. We streven dagelijks naar hoge kwaliteit waar iedereen van kan genieten. We zijn een groeiende organisatie die volop in transitie is naar een duurzame toekomst. Daar zijn we trots op!

Naast de iconen die we produceren vervullen we een innovatieve rol in het Nederlandse vleeswarenassortiment. Omdat we onderdeel zijn van de Vion Food Group hebben we inzicht in elk onderdeel van de keten. Van boer tot bord. Onze klanten zijn gegarandeerd van maximale kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat iedereen in deze keten daarvan profiteert; de boer, de retailer en de consument.

Wat verwachten wij van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Enige ervaring of interesse richting Supply Chain.
  • Want ons betreft ben je een starter op de arbeidsmarkt.
  • Je bent commercieel onderlegd en accuraat; je regelt alles tot in de puntjes voor jouw klanten.
  • Je kan werken onder tijdsdruk en hebt het vermogen tegengestelde belangen te kunnen overbruggen.
  • Je hebt analytisch vermogen en werkt probleemoplossend.

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een veelzijdige en permanente functie voor 36 uur per week binnen een vooraanstaand foodbedrijf waarbij je in een leuk team komt te werken en waar de sfeer goed is. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk evenals een totaalpakket van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je treedt rechtstreeks bij ons in dienst. Wil je meer informatie over deze functie of wil je direct reageren, mail dan jouw cv naar milena.van.maasakker@vionfood.com . Wil je meer zien van onze organisatie? Kijk dan op www.encebe.nl

Boxtel (NB)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now