allround medewerker technische dienst

Techniek Leeuwarden 36 - 36 uur

Wat doe je als medewerker technische dienst allround?

Als allround monteur houd je je voornamelijk bezig met het zelfstandig uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen. Je doet dit om stilstanden op de vestiging tot een minimum te beperken, maar ook om de betrouwbaarheid en productieperformance te verhogen. 

Je werkt in een klein team, 2 andere collega's, wat direct inhoudt dat je een goede teamspeler bent, jouw communicatieve vaardigheden goed zijn en je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. 


Let’s ME-AT, the alternative
ME-AT komt tegemoet aan de groeiende vraag naar alternatieve eiwitten. Met de producten van ME-AT kan iedereen van een vleesalternatief genieten. Ook in de toekomst. Met ME-AT brengen we een plantaardig product op de markt. ME-AT staat voor “slimme proteïnen” – 100% plantaardig en toch vol met proteïnen.


De rol

 • je verricht zelfstandig reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel, elektrische apparatuur en bedrading;
 • je controleert installaties en machines alsmede van de meet- en regeltechnische apparatuur om inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen;
 • je doet verbetervoorstellen aan de manager technische dienst voor het optimaliseren van de processen;
 • je monitort en stelt de PLC apparatuur af om de productieprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen;
 • je werkt samen met externen om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat verwachten we van jou?

 • je hebt een vakgerichte mbo-opleiding, bijv. Mechatronica of elektrotechniek;
 • je hebt enige relevante werkervaring opgedaan;
 • ervaring met techniek in de food is een pre;
 • je draait mee met de consignatiediensten;
 • je bent flexibel, hebt een positieve instelling, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid;
 • je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties, evenals in productie technische zaken.

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een veelzijdige en permanente functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf, met wereldwijd circa 12.400 medewerkers met innovatieve marktconcepten. Je krijgt de juiste tools en flexibiliteit om je werk goed te kunnen doen. Je komt in een werkomgeving waar het volgen van opleidingen en loopbaanontwikkeling wordt gestimuleerd. Je hebt een werkweek van 36 uur waarbij je in principe van maandag tot en met vrijdag werkt. De afdeling technische dienst is altijd bezet. Buiten de genoemde tijden worden consignatiediensten gedraaid door het team.


Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Milena van Maasakker via telefoonnummer 06-18749979.

ME-AT
Curieweg 3, 8912 BM Leeuwarden (FR)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now