Executive Assistant

Management Boxtel 32 - 40 uur

Zoek jij een dynamische functie waar geen dag hetzelfde is en spreekt het werken in een grote internationale organisatie je aan? Heb je organisatietalent en zie je jezelf werken in een Top 100 Food bedrijf? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Executive Assistant.


In deze rol ondersteun jij de COO en de Finance Director van onze Business Unit Pork.


Vion: Een Top 100 food bedrijf

Door mensen samen te brengen, bouwen wij aan toekomstbestendige eiwitketens en leveren wij Food that Matters. Wij zijn ons bewust van de belangrijke rol die wij spelen in een gezonde levensstijl. Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan deze wereldwijde voedseluitdaging:
9 miljard mensen voeden in 2050.


De rol:

  • Plannen en zelfstandig organiseren van afspraken en complex agendabeheer
  • Pro-actief opvolgen van de mailbox van de COO
  • Plannen en organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten
  • Boeken van reizen (vluchten, treinen, taxi, visa etc.)
  • Afhandelen van inkomende telefoongesprekken
  • Ontvangen van externe bezoekers
  • Algemene taken als creditcardadministratie, opstellen declaraties, bestellingen en factuur controles

Wat verwachten we van jou?

Onze ideale collega is een enthousiaste teamspeler met een aantal jaren secretariële ervaring. Wat we echter minstens zo belangrijk vinden is je plannings- en organisatietalent, je assertiviteit en flexibiliteit. Hierdoor schakel je als vanzelfsprekend en zorgvuldig tussen de verschillende onderwerpen die je bureau passeren. Je begrijpt wat belangrijk is voor je manager en bent daarom in staat om prioriteiten te stellen in de mailbox én de agenda van de COO en Finance Director. Bovendien heb je aan een half woord genoeg om aan de gang te kunnen. Je bent betrokken, betrouwbaar en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Als echte rechterhand ben je representatief en een verbindende schakel in het onderhouden van de interne en externe relaties. Je fungeert echt als een spin in het web binnen de Business Unit Pork en daarbuiten. De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk goed. Duits is een grote pre. Bezit jij de kennis en kunde om deze functie goed uit te voeren en ben je in staat om snel te schakelen in onze dynamische omgeving? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega.


Wat kun je van ons verwachten?

We bieden een aantrekkelijke, veelzijdige functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf, met wereldwijd meer dan 12.000 collega’s, innovatieve marktconcepten en heldere kernwaarden die we omschrijven als ‘Sharp, Connected & Brave. Wil je graag met ons in gesprek, stuur dan je motivatie en cv via de link.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Jolanda van der Putten (HR Officer)

Tel: 06- 149 65 578

Email: jolanda.van.der.putten@vionfood.com

Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy overview Apply now