Key Accountmanager

Retail Boxtel 38 - 38 uur

Wat doe je als Key Accountmanager?

Jij bent verantwoordelijk voor dat de Vion producten in het assortiment van gerenommeerde retailers in België en Frankrijk komen. Denk hierbij aan circa 75% vegetarische producten en de overige 25% betreft vlees en vleeswaren. Je informeert en adviseert klanten en staat voor een langdurige relatie met jouw klanten. Je werkt intensief samen met jouw collega’s van onder andere productmanagement en trade marketing. Je vertaalt de wensen van jouw klant door. Jouw communicatie skills zijn dus uitmuntend. Je hebt ruime aantoonbare ervaring, een grote dosis enthousiasme en gedrevenheid is een vereiste. Je werkt in een nuchter team met een open sfeer waar hard wordt gewerkt.


De business unit Retail is een jonge unit met een jong MT met een enorme ambitie en drive. Een business unit die de kernwaarden Sharp, Connected en Brave ademt. Ze zijn alert, willen koploper zijn, zien nieuwe mogelijkheden. Zullen altijd de verbinding zoeken zowel intern als extern, luisteren, leren en werken samen. Ze hebben het nog nooit gedaan dus ze denken dat ze het wel kunnen.


Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier onder andere aan bijdragen?


De rol

 • je ontwikkelt en implementeert de verkoopstrategie voor onze retailers op basis van onze groepsstrategie;
 • je bent verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van onze gemaksproducten, plantaardig en vlees, en daarmee voor omzet en marge;
 • je verbetert onze cross-selling activiteiten en bouwt een duurzame relatie op met onze retailers;
 • je evalueert en verbetert innovatie, nieuwe business en specialismen en brengt deze naar een hoger niveau;
 • je analyseert regelmatig en ad-hoc KPI's en neemt passende maatregelen.

Wat verwachten we van jou?

 • je hebt een afgeronde Bachelor diploma bijvoorbeeld richting commercie of bedrijfskunde;
 • je hebt aantoonbare ervaring als key accountmanager, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie of retail;
 • je bent een foodie en hebt veel met plantaardige producten;
 • je hebt een sterke hands-on mentaliteit;
 • goede beheersing van MS Office;
 • vloeiend Nederlands of Vlaams, Frans en Engels zowel in woord als geschrift, de Duitse taal een welkome plus;
 • je bent bereidheid om te reizen, denk hierbij aan circa 40% in met name België maar ook zeker in Frankrijk.


Wat kan je van ons verwachten?

Als Key Accountmanager bieden we je een veelzijdige en dynamische functie binnen Vion Food Nederland. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden bieden wij je daarbij ook graag, evenals een goed salaris.


Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now