Planner

Inkoop en Logistiek Boxtel 38 - 38 uur

Wat doe je als Planner?

Bij Vion Farming in Boxtel, hét onderdeel van Vion Food dat verantwoordelijk is voor de aanvoer van vleesvarkens en slachtzeugen van het boerenerf naar de verschillende slachterijen van Vion Food, zijn we op zoek naar een fulltime Planner.

Vion is een vooruitstrevende en betrouwbare partner in de voedselketen en werkt hierin nauw samen met haar leveranciers; professionele en betrouwbare varkenshouders.

Als planner ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en organiseren van de totale aanvoer van vleesvarkens en zeugen naar de slachterijen in Nederland. Je bent de schakel tussen inkoop accountmanager/tussenpersoon/handelaar), verkoop en de productielocatie. Je onderhoudt dagelijks contact met accountmanagers en transporteurs.

Naast de reguliere werkzaamheden is ritoptimalisatie, het efficiënt indelen van de vrachten op de locaties, een belangrijk onderdeel. Hiervoor is jouw input bij de implementatie van het systeem Smarttour essentieel.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding op hbo niveau, bij voorkeur in logistieke richting;
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een logistieke planningsfunctie;
 • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig, neemt verantwoordelijkheid en durft besluiten te nemen;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je bent handig met Excel en maakt je nieuwe systemen snel eigen.

Wat kun je van ons verwachten?

Food that Matters - Vion Food is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopkantoren in meer dan tien landen wereldwijd. Het productportfolio van Vion Food bestaat uit vers varkens- en rundvlees en daarvan afgeleide producten voor retail, foodservice en de vleeswarenindustrie. Vion Food levert aan klanten in de thuismarkten Nederland en Duitsland, andere landen in Europa en in de rest van de wereld. Je krijgt bij ons;

 • Een uitdagende baan in een dynamisch en vooraanstaand internationaal foodbedrijf;
 • We bieden een veelzijdige en zelfstandige job:
 • Een team met ervaren collega’s die je alle kennis bij kunnen brengen;
 • Een goed salaris met voldoende doorgroei mogelijkheden;
 • Diverse collectieve regelingen waaraan je deel kan nemen.

Wil je meer informatie over deze functie of wil je direct reageren, mail dan jouw cv voor 18 juni a.s. naar milena.van.maasakker@vionfood.com of informeer bij Milena van Maasakker via telefoonnummer 06-18749979.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now