Stage Communicatie (HBO)

Boxtel Internship

Wil je ervaring opdoen bij een grote internationale organisatie en jezelf ontwikkelen in een top 100 food bedrijf? Voor het versterken van onze afdeling Group Communication zijn wij zijn op zoek naar een stagiair(e) communicatie.


De rol
Als communicatie stagiair(e) heb je een belangrijke ondersteunende rol bij het vormgeven van ons communicatiebeleid. Je werkt mee aan de creatie van online en offline communicatiemiddelen, zowel intern als extern, en ondersteunt de afdeling in (internationale) projecten en reputatiemanagement. Hiervoor werk je nauw samen met je communicatie collega’s in Nederland en Duitsland en met communicatiebureaus.


Wat ga je doen?

  • Je schrijft, verzamelt en creëert content voor diverse in- en externe communicatiemiddelen
  • Je coördineert drukwerk ter ondersteuning van communicatiecampagnes
  • Je onderhoudt onze corporate website en intranet
  • Je ondersteunt de afdeling in projecten
  • Je helpt bij het organiseren van interne en externe evenementen


Om allemaal van elkaar te kunnen leren, is er veel ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Onze ideale kandidaat zit in het 3e jaar van een HBO opleiding, bij voorkeur richting (marketing)communicatie en is beschikbaar vanaf augustus/september 2021. Je bent dol op de food wereld en de bijpassende trends, bent leergierig en vindt een internationale werkomgeving inspirerend. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.


Food that Matters
Vion gelooft in een wereld waarin consumenten kunnen genieten van veilig en gezond voedsel uit duurzame bronnen. Door mensen samen te brengen, bouwen we aan toekomstbestendige eiwitketens en leveren we Food that Matters. Vion staat in het midden van de food keten en we zien het als onze taak om vraag en aanbod te verbinden en in balans te brengen. We doen dit door ‘Building Balanced Chains’ om boeren een toekomst te geven en klanten een verschil.

Als internationaal food bedrijf, heeft Vion productielocaties in Nederland, Duitsland en België verkoopondersteunende kantoren wereldwijd. Met ruim 12.000 medewerkers en een omzet van €4,9 miljard in 2020 staan we in ’s werelds top 100 food & beverage bedrijven.


Ben jij dit?
Spreekt deze stageplaats je aan? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 17 juni via onderstaande sollicitatiebutton te sturen. Toch eerst nog wat informatie? Neem gerust contact op met Scarlett van Nispen via scarlett.van.nispen@vionfood.com.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Corinne van de Ven
HR Manager N.V.
Vacancy overview Apply now