Commercieel Medewerker

Marketing en Sales Tilburg 36 uur

Wat doe je als Commercieel medewerker?

Vion Tilburg is leverancier van vers rundvlees voor supermarktorganisaties, slagerijen en groothandelaren in binnen- en buitenland. Als Commercieel medewerker kom je te werken op de afdeling Sales in een ervaren team van 5 andere collega´s.

Als Commercieel Medewerker is commercie voor jou vanzelfsprekend evenals het snel schakelen in een internationale omgeving. Je bent in staat om te ondersteunen bij de planning en op administratief gebied. Heb je daarnaast nog affiniteit of interesse in de foodindustrie waarbij je ook regelmatig in de productieruimte, bij onder andere de vestigingsmanager of Afdelingschef, de benodigde informatie durft op te halen m.b.t. volumes, kwaliteit, orders en rendement om op die manier een zo optimaal mogelijke verwaarding te creëren, dan gaan we graag met je in gesprek….tenminste als je oprecht openstaat om alle ins en outs op het gebied van rundvlees te willen gaan leren.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

 • Oriënteren ten aanzien van wensen en eisen van afnemers. Geven van informatie en adviezen inzake, pakketkeuze, kwaliteiten, prijzen. Hierbij heb je veelal contact met de inkoopcentrales of planbureaus van retail- en industrieklanten;
 • Opstellen van offertes volgens richtlijnen en na het voorleggen aan de Commercieel Manager het uitbrengen aan de klanten;
 • Dagelijkse afstemming en contacten naar de verkopers met betrekking tot commerciële afspraken;
 • Dagelijkse afstemming met de Vion collega´s van de diverse landenkantoren over de hele wereld;
 • Reageert tijdig op veran­deringen in de verschillende marktgebieden en rapporteert hierover aan de Commercieel Manager;
 • Administratieve ondersteuning van de afdeling Verkoop.

Wat verwachten we van jou?

 • Algemene en commerciële kennis op MBO+ niveau;
 • Enige (stage)ervaring in een commerciële functie bij voorkeur binnen de vleessector;
 • Vleeskennis is een pre; 
 • Een grote dosis overtuigingskracht en coördinatievermogen;
 • Communicatief vaardig in zowel Nederlands, Engels als Duits;
 • Dat je past in een no nonsens productie-omgeving;
 • Dat je woonachtig bent in een straal van maximaal 60 km rondom Tilburg.

Wat kan je van ons verwachten?

De functie van Commercieel Medewerker is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische en prettige/ familiaire werkomgeving. Je word in staat gesteld om je te ontwikkelen in je rol en we bieden je doorgroei mogelijkheden richting Accountmanager. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 17 mei a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.

Vion Tilburg BV
Enschotsestraat 28, 5013 BD Tilburg (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacancy overview Apply now