HR Development Advisor

HR Boxtel 36 uur

Wat doe je als HR Development Advisor?

Als fulltime HR Development Advisor ben je werkzaam binnen de corporate Learning & Development afdeling met als standplaats Boxtel. Je werkt in een internationaal team van L&D professionals, die samen verantwoordelijk zijn voor HR ontwikkeling van de totale Vion Food Group met een focus op Nederland en Duitsland. Als HRD Advisor rapporteer je aan de HR Development Manager.

Wil je ervaring opdoen bij een grote internationale organisatie en jezelf ontwikkelen in een top 100 food bedrijf? Ben jij de Human Resources Development Advisor die onze corporate HR afdeling kan versterken? Lees dan snel verder en wie weet spreken we elkaar binnenkort.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

De afdeling L&D werkt aan een nieuwe basis van leren en ontwikkelen binnen Vion. Onze benadering is gebaseerd op ‘blended learning’: een aantrekkelijke mix van werkvormen en leeractiviteiten, waarbij onze collega’s in verschillende leeromgevingen actief aan de slag gaan met de leerinhoud, individueel maar ook in interactie met elkaar, met de docent/expert en met behulp van digitale technologieën. Met onze eigen VionAcademy, het opleidingsportaal voor alle medewerkers van Vion, doen we er alles aan dat medewerkers hun volledige potentie bereiken. VionAcademy is het online leerplatform waar alle trainingen en cursussen samen komen.

Als HRD Advisor vertaal je onze HRD visie en beleid naar resultaatgerichte programma’s en instrumenten. Je adviseert het management over diverse leer- en ontwikkelvraagstukken en vertaalt deze in passende leerinterventies. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen hiervan. Je coördineert bestaande trainingen en onderhoud je contacten met trainers en leveranciers. Je vraagt opleidingssubsidies aan en draagt zorg voor de verantwoording. Tenslotte participeer je in projectgroepen en ondersteun je bij het opstellen van het opleidingsjaarplan en het daarbij horende budgetteringsproces.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding richting HRD of Opleidingskunde;
  • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie met focus op opleiden, toepassen en ontwikkelen van (blended) vormen van leren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
  • Pro-actief en creatief bij het ontwikkelen van vernieuwende aanpak;
  • Uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden;
  • Serieuze gesprekspartner op strategisch maar ook op operationeel niveau;
  • Kennis van en visie op talent- en performancemanagement;
  • Teamspeler, je hebt je eigen expertise binnen het team, maar staat altijd klaar om collega’s te helpen.

Wat kan je van ons verwachten?

De functie van HRD Advisor is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving. Je wordt in staat gesteld om je te ontwikkelen in je rol en we bieden je diverse doorgroeimogelijkheden binnen HR. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 15 maart a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacancy overview Apply now