Teamleider Emballagewasserij & Magazijnbeheer

Operations Groenlo 36 uur

Wat doe je als Teamleider Emballagewasserij & Magazijnbeheer?

Als Teamleider Emballagewasserij & Magazijnbeheer ben je verantwoordelijk voor het toezichthouden op en aansturen van de wasserij en het magazijn. Het betreft een afwisselende functie waarbij je intern met diverse afdelingen schakelt. Overzicht behouden, het werktempo hoog houden en een gevarieerde groep medewerkers aansturen zijn jou hoofd verantwoordelijkheden.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

Sinds 2020 beschikt de afdeling Wasserij over een geautomatiseerd krattensysteem. Verdere optimalisatie van dit systeem door een juiste monitoring valt onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je als magazijnbeheerder het aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van de bestellingen, het volgens planning leveren van de emballage en het nauw in de gaten houden van de voorraad. Continu verbeteren, flowoptimalisatie en borgen van processen is waar het binnen ons bedrijf om draait. Als jij hier aan kunt bijdragen, ben jij voor ons de Teamleider Wasserij & Magazijnbeheer.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding bij voorkeur richting Logistiek of Facility Management;
  • Aantoonbare werkervaring in een commerciële productie omgeving;
  • Je hebt ervaring met het aansturen van medewerkers;
  • Je bent geduldig en begripvol en weet andere met overtuiging mee te krijgen in veranderingen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt goed werken onder tijdsdruk en bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • Kennis van SAP is een pre;
  • Dat je de bereidheid hebt om – incidenteel - op zaterdagen te werken.

Wat kan je van ons verwachten?

De functie van teamleider Emballagewasserij & Magazijnbeheer is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving. Je word in staat gesteld om je te ontwikkelen in je rol en we bieden je diverse doorgroei mogelijkheden. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 15 maart a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vion Groenlo BV
Den Sliem 8, 7141 JH Groenlo (GE)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacancy overview Apply now