Productiemedewerker Groenlo

Operations Groenlo 16 - 38 uur

Dagelijks eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion.
Bij Vion werken we iedere dag aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050 en dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Bij Vion Retail in Groenlo verwerken en verpakken we vlees, dat rechtstreeks bestemd is voor de consumentenmarkt; producten die je in de supermarkt vindt. Wij zijn op zoek naar nieuwe mannelijke en vrouwelijke collega’s voor de functie van


Wat doe je als Productiemedewerker?
Als productiemedewerker op onze locatie in Groenlo, bereid en verpak je samen met je collega’s, ons “Vlug Klaar”-assortiment. Dit zijn heerlijke producten die makkelijk zijn klaar te maken. Ook jij maakt onze producten extra speciaal door bijvoorbeeld spek om hamburgers te vouwen, boomstammetjes te voorzien van peterselie of onze hamburgers extra pittig maken met peperkorrels. Je helpt ook mee met het verpakken en inladen van onze producten.
Als je het leuk vindt en goed functioneert, dan zijn er genoeg mogelijkheden om binnen onze organisatie door te groeien en werk te doen dat past bij jouw interesses en vaardigheden.

Wat verwachten wij van jou?
Je kunt bij ons fulltime (38 uur per week) werken maar ook parttime (minimaal 16 uur per week). Je vindt het niet erg om in drukke periodes flexibel te werken. Je beheerst de Nederlandse taal en je woont in de omgeving van Groenlo.

Wat bieden wij jou?

  • In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract van een jaar. Als we beiden vinden dat het goed gaat, wordt dit contract omgezet in een vast dienstverband
  • Bij Vion betalen wij het salaris eens per 4 weken en dat doen we 13 keer per jaar
  • Voor deze functie geldt een bruto periodesalaris tussen €1971,44 (= €12,97 per uur) en 2331,68 (= €15,34 per uur) op basis van 38 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Conform onze CAO ontvang je toeslagen voor overwerk en werken in de avonduren
  • Je krijgt 8% vakantiegeld over je bruto salaris
  • Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar als je fulltime werkt
  • De reiskosten woon-werk worden vergoed vanaf 10 km enkele reis
  • Vion kent diverse interessante werknemers regelingen, zoals een pensioenregeling, heerlijk warm eten tussen de middag, een fietsplan en een collectieve zorgverzekering.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken? Of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het niet op prijs als bedrijven ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Groenlo (GE)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now