Monteur Energie

Techniek Boxtel 36 - 36 uur

Als monteur energie zorg jij er iedere dag voor dat de fabriek draaiende blijft. Samen met je collega’s van de Technische Dienst worden verschillende machines gerepareerd, onderhouden en vervangen. Je wordt onderdeel van een hecht team bestaande uit 50 collega’s en krijgt de mogelijkheid om al jouw ervaring op elektrisch en mechanisch gebied dagelijks toe te passen. 


Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2750,- en € 3800,- wanneer jij de juiste ervaring hebt;
 • Bovenstaande maandsalaris is exclusief toeslagen zoals de 15% ploegentoeslag en inconveniëntentoeslag.
 • 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een uitdagende baan bij een gerenommeerd bedrijf, met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Mogelijkheid om extra uren te werken die je als tijd voor tijd kan opsparen, of kan laten uitbetalen;


Jouw verantwoordelijkheden:

Als Monteur Energie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden zoals onderhoud, inspecties en revisies aan de machines en apparatuur. Veel aspecten komen aan bod, hierbij kan je denken aan waterbehandeling, brandmeldinstallaties en het werken met stoomketels. Je werkt nauw samen met je collega’s en deze samenwerking zorgt ervoor dat alle werkzaamheden doorgaan zoals gepland. 

Je gaat werken in dagdienst waarbij je ingepland wordt tussen 06:00 uur en 18:00 uur, zodat je een overlap hebt met de tweede shift. Naast deze werktijden heb je de mogelijkheid om overuren te maken en/of in het weekend te werken.


Waarom jij bij Vion wilt werken:

Werken bij Vion betekent samen actief bijdragen aan een wereldwijde duurzame voedselvoorziening voor 9 miljard mensen tegen 2050.
Als medewerker van een internationaal bedrijf dat (biologisch) vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven produceert, maak jij direct een betekenisvolle impact voor meer dan 100 miljoen mensen.

Gedreven door de kernwaarden Sharp, Connected en Brave, daag je jezelf en je collega's uit, groei je als professional en maak je impact in de internationale voedselindustrie. Samen met Vion zet je je in voor maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid en werk je aan het voedsel van morgen voor een betere toekomst voor iedereen.

Als succesvolle sollicitant:

 • Beschik jij over een afgeronde technische opleiding of gelijkwaardig;
 • Beschik jij over kennis van koeltechniek, mechanica, hydraulica en/of elektra;
 • Ben jij fulltime beschikbaar, flexibel qua werktijden en ben je bereid om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken;
 • Weet jij hoe het is om te werken met een deadline, ben je oplossingsgericht en beschik je over een nauwkeurige en gestructureerde werkstijl.


Hoe ziet het recruitment proces eruit?

 1. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij meewerken aan het onderhouden en repareren van een grote fabriek? Solliciteer dan direct op deze vacature als Monteur Energie bij Vion in Boxtel door een mail te sturen met je cv naar hans.verbruggen@vionfood.com.
 2. Binnen een aantal dagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Wanneer je de juiste ervaring hebt, wordt er een gesprek ingepland met de manager van de Technische Dienst.
 3. Na het kennismakingsgesprek volgt er een rondleiding langs de verschillende afdelingen en een kennismaking met je nieuwe collega’s.
 4. Wrap up. Jij blij? Wij blij?
 5. Aanbod!

Zet vandaag nog de eerste stap richting een uitdagende carrière als monteur energie voor de Technische Dienst.

Tot snel!


Acquisitie door commerciële partijen is niet gewenst en aan het ongevraagd sturen van profielen kan geen rechten aan worden ontleend.
Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële collega's.

Boxtel (NB)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now