Monteur Energie junior

Techniek Boxtel 36 - 36 uur

Heb jij interesse in techniek, elektra of mechanisch en lijkt het jou leuk om hier al werkend verder in te ontwikkelen? Dan is de vacature voor junior Monteur Energie mogelijk iets voor jou. Je wordt onderdeel van de Technische dienst team bestaande uit 50 collega’s die er iedere dag voor zorgen dat de fabriek draaiende blijft.


Wij bieden jou:

 • Bruto maandsalaris tussen €2400,- en €3350,-
 • Bovenstaande maandsalaris is exclusief toeslagen zoals de 15% ploegentoeslag en inconveniëntentoeslag.
 • 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Mogelijkheid om extra uren te werken die je als vakantie uren kan opsparen, of kan laten uitbetalen;
 • Binnen Vion is er ruimte om te groeien: mogelijk groei je wel door naar de functie Hoofd monteur of Teamleider. Daarnaast biedt Vion veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Deelname aan onze pensioenregeling;


Jouw verantwoordelijkheden:

Als Junior Monteur Energie is werkervaring niet nodig, maar affiniteit met techniek, elektra en mechanische systemen is een belangrijke must-have. Jij krijgt de kans om veel te leren in de praktijk en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Veel aspecten komen aan bod, hierbij kan je denken aan waterbehandeling, brandmeldinstallaties en het werken met stoomketels. Ook bieden wij de mogelijkheid voor BBL of een stage in combinatie met een technische opleiding.

Je gaat werken in dagdienst waarbij je ingeroosterd wordt tussen 06:00 uur en 18:00 uur, zodat je een overlap hebt met de tweede shift. Naast deze werktijden heb je de mogelijkheid om extra overuren te maken en/of in het weekend te werken.

Waarom jij bij Vion wilt werken:

Werken bij Vion betekent samen actief bijdragen aan een wereldwijde duurzame voedselvoorziening voor 9 miljard mensen tegen 2050.
Als medewerker van een internationaal bedrijf dat (biologisch) vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven produceert, maak jij direct een betekenisvolle impact voor meer dan 100 miljoen mensen.

Gedreven door de kernwaarden Sharp, Connected en Brave, daag je jezelf en je collega's uit, groei je als professional en maak je impact in de internationale voedselindustrie. Samen met Vion zet je je in voor maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid en werk je aan het voedsel van morgen voor een betere toekomst voor iedereen.


Als succesvolle sollicitant:

 • Ben jij bezig met een technische opleiding of heb je werkervaring in een vergelijkbare omgeving;
 • Vind je het leuk om veel bij te leren over koeltechniek, mechanica, hydraulica en/of elektra;
 • Ben je fulltime beschikbaar en flexibel qua werktijden (eventueel bereid om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken);
 • Werken met deadlines is voor jou geen probleem, je bent oplossingsgericht en beschikt over een nauwkeurige en gestructureerde werkstijl.


Hoe ziet het recruitment proces eruit?

 1. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij meewerken aan het onderhouden en repareren van een grote fabriek? Solliciteer dan direct op deze vacature als Monteur Energie bij Vion in Boxtel door een mail te sturen met je cv naar hans.verbruggen@vionfood.com.
 2. Binnen een aantal dagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Wanneer je de juiste ervaring hebt, wordt er een gesprek ingepland met de manager van de Technische Dienst.
 3. Na het kennismakingsgesprek volgt er een rondleiding langs de verschillende afdelingen en een kennismaking met je nieuwe collega’s.
 4. Wrap up. Jij blij? Wij blij?
 5. Aanbod!

Zet vandaag nog de eerste stap richting een uitdagende carrière als junior monteur energie voor de Technische Dienst.

Tot snel!


Acquisitie door commerciële partijen is niet gewenst en aan het ongevraagd sturen van profielen kan geen rechten aan worden ontleend.
Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële collega's.

Boxtel (NB)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now