Storingsdienst monteur

Techniek Boxtel 36 - 36 uur

Als storingsdienst monteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan diverse installaties. Met jouw collega’s van de Technische Dienst zorg jij er iedere dag voor dat de fabriek draaiende blijft.


Wij bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2600,- en €3900,- wanneer jij de juiste ervaring hebt;
 • Bovenstaande maandsalaris is exclusief toeslagen zoals de 15% ploegentoeslag en inconveniëntentoeslag.
 • Een uitdagende functie waarbij geen 1 dag hetzelfde is;
 • Mogelijkheden tot het betaald volgen van opleidingen en cursussen;
 • Een fijne werksfeer in een enthousiast team.


Jouw verantwoordelijkheden:

Je voert je werkzaamheden uit in verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat de fabriek draaiende blijft. Daarnaast zorg je voor optimalisaties aan verschillende installaties.

Als storingsdienst monteur werk je in een 2-ploegendienst van 36 uur per week. De eerste ploeg begint om 04.30 uur en eindigt om 14.30 uur. De tweede ploeg begint om 14.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Je wordt 4 dagen ingepland per 6 werkdagen, de werkdagen zijn van maandag tot zaterdag en daarin heb je twee roostervrije dagen per week. Het is een pré als je in de buurt woont, zodat je snel ter plaatse kunt zijn indien nodig.


Waarom jij bij Vion wilt werken:

Werken bij Vion betekent samen actief bijdragen aan een wereldwijde duurzame voedselvoorziening voor 9 miljard mensen tegen 2050.

Als medewerker van een internationaal bedrijf dat (biologisch) vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven produceert, maak jij direct een betekenisvolle impact voor meer dan 100 miljoen mensen.

Gedreven door de kernwaarden Sharp, Connected en Brave, daag je jezelf en je collega's uit, groei je als professional en maak je impact in de internationale voedselindustrie. Samen met Vion zet je je in voor maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid en werk je aan het voedsel van morgen voor een betere toekomst voor iedereen.

Als succesvolle sollicitant:

 • Beschik jij over een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau;
 • Heb je kennis van elektrotechniek, brandmeldinstallaties en/of waterbehandeling;
 • Ben jij stressbestendig en kan je goed functioneren in een dynamische omgeving;
 • Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden;
 • Ben je fulltime beschikbaar en bereid om te werken in een lange 2-ploegendienst.


Hoe ziet het recruitment proces eruit?

 1. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij meewerken aan het onderhouden en repareren van een grote fabriek? Solliciteer dan direct op deze vacature als Monteur Energie bij Vion in Boxtel door een mail te sturen met je cv naar hans.verbruggen@vionfood.com.
 2. Binnen een aantal dagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Wanneer je de juiste ervaring hebt, wordt er een gesprek ingepland met de manager van de Technische Dienst.
 3. Na het kennismakingsgesprek volgt er een rondleiding langs de verschillende afdelingen en een kennismaking met je nieuwe collega’s.
 4. Wrap up. Jij blij? Wij blij?
 5. Aanbod!

Zet vandaag nog de eerste stap richting een uitdagende carrière als monteur energie voor de Technische Dienst.

Tot snel


Acquisitie door commerciële partijen is niet gewenst en aan het ongevraagd sturen van profielen kan geen rechten aan worden ontleend.
Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële collega's.

Boxtel (NB)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now