Productieplanner

Operations Groenlo 32 - 38 uur

Wat ga je doen als productieplanner?
Als Productieplanner bij Vion ben je samen met je team verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning. Hierbij streef je naar een maximale verwaarding van grondstof naar eindproduct. JIj draagt dagelijks bij aan de optimalisatie en verhogen van de betrouwbaarheid van de planning. Naast dat je samenwerkt met je eigen afdeling schakel je ook met andere afdelingen zoals onder andere de productieafdelingen.Jij onderhoudt gemakkelijk relaties, weet wat er speelt en kan anticiperen op de risico’s.

Als productieplanner, doe je ook de emballageplanning en ga je graag de uitdaging aan om de emballageplanning verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Hierbij is het essentieel dat je meedenkt over doorontwikkeling en verbetering. Als productieplanner ben je verder betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van projecten die gericht zijn op het optimaliseren van de productieflow planning en het professionaliseren van het huidige planningssysteem. Je denkt actief mee over mogelijke verbeteringen en brengt deze ook in de praktijk.

De productieplanning werkt in twee verschillende diensten van 9.00 tot 17.00 uur of van 10.00 tot 18.00 uur. Hoe laat je dag begint is dus afhankelijk van welke planning je gaat maken. Dit rouleert onder de collega’s. Daarnaast werk je om de twee weken op zaterdag.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

Wat verwachten wij van jou?
Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding, niveau 4 richting logistiek of supply chain management;
Werkervaring in een vergelijkbare functie geeft je een streepje voor;
Je bent vaardig met MS Office – Excel;
Je hebt een goede basiskennis van Engels en basiskennis van Duits is een pre;

Je bent een georganiseerde en nauwkeurige werker;
Je bent communicatief, nieuwsgierig en leergierig;
Je hebt affiniteit met food is een pre.

Wat kan je van ons verwachten?
De functie van Productieplanner is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving die ook veel afwisseling biedt. Bij de start van de functie krijg je een goed inwerkprogramma waarbij je de gehele organisatie leert kennen en je de gelegenheid krijgt om je te ontwikkelen in je rol.

En natuurlijk ook:

Een uitdagende baan voor 32-38 uur per week; 

Een prima basissalaris volgens de CAO voor de Vleessector en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket; 

Een eindejaarsuitkering; 

24 vakantiedagen en Vion is aangesloten bij de CAO voor de Vleessector;

Een actieve personeelsvereniging, een jaarlijks bedrijfsfeest.


Heb jij ambitie? Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. Wanneer jij de ambitie hebt is er de mogelijkheid om verder te groeien binnen Vion. Daarnaast is er ook de Young Vion Club. Deze club brengt je in contact met collega’s van andere vestigingen en organiseert tal van leuke en leerzame activiteiten.


Ben jij dit?

Vion Groenlo BV heeft er voor gekozen deze vacature op exclusieve basis bij Oostmatch uit te zetten. Zij nemen daarom de volledige werving en de eerste selectie voor hun rekening. Via onderstaande link kun je reageren op deze functie.

https://oostmatch.nl/productie-planner

Groenlo (GE)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now