Verkoopmedewerker vers te Hoogeveen

Retail Hoogeveen 16 - 20 uur

Geopend in 1929 door August van Rijckevorsel en uitgegroeid naar Vion Food Group van nu. Zo ook ontstond er de afdeling Vion Retail Nederland B.V. waar iedere dag weer hard gewerkt wordt zodat consumenten elk moment van de dag kunnen beschikken over hoogwaardig, lekker en vers eten. We stellen, in samenwerking met de retailers, een optimaal assortiment samen dat voldoet aan de wensen van het winkelend publiek. En om dat zo goed mogelijk te kunnen blijven doen zijn wij bij jou in de buurt op zoek naar een:

Verkoopmedewerker vers te Hoogeveen


Je werkzaamheden?

Het liefst willen we samen met je kijken of wij je nieuwe werkgever kunnen zijn. Dit doen we door in de supermarkt op de slagerij af te spreken zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. Het spreekt voor zich dat je daar meer uitleg zal krijgen over de werkzaamheden die je mag gaan uitvoeren maar om alvast jouw enthousiasme op te wekken, geven we hier ook al wat bloot. Samen met je collega’s ga je er voor zorgen dat de versafdeling er netjes en gevuld uit blijft zien. Je vult de vitrine aan met verpakt vlees, kaas en vis. Dit alles leren wij je aan zodat je weet hoe jij het (snij)vlees moet snijden en hoe je het moet verpakken. Kortom, je wordt goed ingewerkt zodat jij je kan ontwikkelen en waardoor doorgroeien ook tot de mogelijkheid bestaat.

Welke kwaliteiten zien we graag bij je terug?

Los van de standaard kwaliteiten (goede Nederlandse communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, geen 9-5 mentaliteit, MBO denk-/ werkniveau, empathisch en een mensenmens) ga je deze rol zeker tot een succes maken wanneer je enthousiast wordt van het werken in de vleessector of in de slagerijbranche. Daarnaast zou je onze nieuwe collega wel eens kunnen worden wanneer je het fijn vindt om zelfstandig en flexibel te mogen werken. Jij vindt het geen probleem om in de weekenden te werken en jouw thuissituatie laat dat ook toe. Een praatje kunnen maken met de mensen die aan het winkelen zijn, maakt het werk voor jou nog leuker. Je bent ondernemend en kan er enorm van genieten wanneer jullie afdeling er picobello uitziet.

Wat gaan wij jou bieden?

  • een parttime of fulltime baan ( 24 uur – 38 uur per week);
  • salaris indicatie (conform slagers CAO en ervaring) € 1957,76 - € 2366,64 bij een werkweek van 38- uur excl. zondag toeslag;
  • een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling;
  • deze baan als bijbaan naast je studie, kan natuurlijk ook. Dan wordt er naar je leeftijd gekeken om het aantal uren en je loon te bepalen.

De leuke extra’s:

  • een plek in onze gezellige Vion Retail familie;
  • 20% korting op onze eigen producten.

Ja, dit is echt iets voor mij! En nu?

Smaakt dit naar meer? Top, dan ben jij er klaar voor om een gesprek met ons aan te gaan. Nu wij nog! Om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, ontvangen wij graag een korte motivatiebrief en je CV. Dit kan door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton.

Smaakt dit wel naar meer maar heb je nog wat vragen? Voel je vrij om contact met me op te nemen door te mailen of te bellen 06- 28928144

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.Hoogeveen (DR)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now