Manager Interne Communicatie

Communication Boxtel 32 - 40 uur

Wat doe je als Manager Interne Communicatie?

Je ondersteunt onze ambitieuze en veranderende organisatie op het gebied van complexe, internationale communicatievraagstukken en wordt verantwoordelijk voor alle interne communicatie.

Als gesprekspartner van onze interne stakeholders geef jij vorm én invulling aan de communicatiestrategie in een dynamische omgeving en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van een top 100 food bedrijf!

In deze zelfstandige rol stuur je een collega aan en ben je tevens de rechterhand van de Director Communications.


Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier onder andere aan bijdragen?


De rol

 • Je werkt aan het versterken van de interne communicatie van Vion.
 • Je houdt het overzicht over de uiteenlopende projecten en opdrachtgevers in de organisatie.
 • Je ontwikkelt en optimaliseert de communicatieplannen en bijbehorende middelen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van alle management events.
 • In deze zelfstandige rol werk je aan 3 pijlers: interne communicatie, strategische communicatie en arbeidsmarktcommunicatie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, richting marketing en communicatie.
 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van complexe interne communicatievraagstukken en werkt al langer in projectmanagement rollen aan bureauzijde of bij internationale organisaties.
 • Als creatieve sparring-partner voor de business heb je snel begrip van de doelgroep en de content.
 • Je bouwt het interne digitale platform verder uit, binnen de kaders van de corporate identity en het MVO beleid, en vormt zo een effectieve media mix die de interne doelstellingen van de organisatie ondersteunt.
 • Je bent klantgericht, organisatiesensitief, georganiseerd en je hebt overtuigingskracht.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk goed. Duits is een pre.

Wat kan je van ons verwachten?

Als Manager Interne Communicatie bieden wij je de kans te werken in een team van enthousiaste communicatie professionals. Een team waarin je met elkaar de belangen van de internationale organisatie behartigt. Waarbij je de interne communicatie professionaliseert om de medewerkers te binden en te boeien en daarmee een bijdrage levert aan een gezonde en sterke voedselvoorziening. Het betreft hier een mooie kans om te groeien binnen onze organisatie. Bespreek jouw ambities gerust met ons.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy overview Apply now