Hr- adviseur

HR Boxtel 32 - 32 uur

‘Food that Matters’ leveren is het doel van Vion Food Group. Wij willen veilig, gezond en lekker voedsel bieden en tegelijkertijd waarde creëren binnen een toekomstbestendig ecosysteem. Dit doen we aan de hand van onze kernwaarden; Sharp, Connected and Brave.

We dagen je uit, motiveren je en coachen je. Om het beste uit jezelf en je collega’s te halen en om onderscheidend te zijn. Om je te ontwikkelen én om binnen de internationale wereld van Vion het verschil te maken. Wij geven je de ruimte om te groeien. Heb jij het lef om je ambitie vrij spel te geven? Lees dan verder!

Binnen de internationale IT afdeling van Vion werken we dagelijks aan het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de IT diensten op onze productielocaties. We doen dit met een gedreven club mensen die iedere dag weer hun beste beentje voorzetten.

Wij als HR vinden het dan ook erg belangrijk deze gemotiveerde groep te ondersteunen. Vanwege het doorstromen van mijn collega ben ik op zoek naar een nieuwe collega, die me hierbij wil helpen.

Je hebt zin om samen met mij de hr-afdeling van IT verder te professionaliseren. Je bent aanwezig en zichtbaar in de organisatie zowel binnen IT als bij je HR collega’s van het hoofdkantoor. Je openheid en enthousiasme maken je toegankelijk en benaderbaar voor collega’s met een vraag of behoefte aan een praatje. En kun je ze niet direct helpen, dan kom je er gewoon op een later moment op terug. Als je maar even duidelijk maakt wanneer, want je werkt nauwkeuring en houdt van structuur: een kloppende administratie is immers de basis.


Aangezien je de ambitie hebt jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig hr-officer, werk je mee aan verschillende HR gerelateerde projecten. Of je initieert ze zelf. De afgelopen jaren hebben we een nieuw salarishuis opgezet, een leiderschapsprogramma ontwikkeld voor onze leidinggevenden, we hebben rollen en verantwoordelijkheden beschreven en een aantal administratieve stromen geautomatiseerd. Maar we zijn nog niet klaar, mijn whishlist is nog lang….

Er liggen onder andere uitdagingen op het gebied van het verder professionaliseren van de on- en offboarding, employee engagement en het inrichten van een nieuw digitaal on- en offboarding systeem.

Oh ja, omdat we ook vestigingen hebben in Hannover en München, mag ook internationaal werken. Spreek je geen Duits? Dat is jammer, maar met Engels, komen we een heel eind.


Spreekt jou dit aan, reageer dan middels de link of bel me gerust en ik vertel je graag meer!


Graag tot ziens! Maartje
Je kunt mij bereiken op 06 256 86 739 of mailen maartje.faassen@vionfood.com

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now