medewerker technische dienst

Techniek 's-Hertogenbosch 36 - 38 uur

Wat doe je als medewerker technische dienst allround?

Als allround monteur houd je je voornamelijk bezig met het zelfstandig uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen. Je doet dit om stilstanden op de vestiging tot een minimum te beperken, maar ook om de betrouwbaarheid en productieperformance te verhogen.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

 • je verricht zelfstandig reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel, elektrische apparatuur en bedrading;
 • je controleert installaties en machines alsmede van de meet- en regeltechnische apparatuur om inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen;
 • je doet verbetervoorstellen aan de manager technische dienst voor het optimaliseren van de processen;
 • je monitort en stelt de PLC apparatuur af om de productieprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen;
 • je werkt samen met externen om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat verwachten we van jou?

 • je hebt een vakgerichte mbo-opleiding, bijv. Mechatronica of elektrotechniek;
 • je hebt enige relevante werkervaring opgedaan;
 • ervaring met techniek in de food is een pre;
 • je draait mee met de consignatiediensten;
 • eens in de vier weken werken op de zaterdag is voor jou geen probleem;
 • je bent flexibel, hebt een positieve instelling, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid;
 • je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties, evenals in productie technische zaken.

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een veelzijdige en permanente functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf, met wereldwijd circa 12.400 medewerkers met innovatieve marktconcepten. Je krijgt de juiste tools en flexibiliteit om je werk goed te kunnen doen. Je komt in een werkomgeving waar het volgen van opleidingen en loopbaanontwikkeling wordt gestimuleerd. Je hebt een werkweek van 36 uur waarbij je meestal van maandag tot en met vrijdag werkt. Eens in de paar weken werk je ook op zaterdag. De werktijden liggen tussen 05.00 – 18.00 uur. De afdeling technische dienst is altijd bezet. Buiten de genoemde tijden worden consignatiediensten gedraaid door het team.


Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer via Maarten Godijn via telefoonnummer 06-81119129.

Distrifresh BV
Van Salmstraat 64, 5234 GA 's-Hertogenbosch (NB)

Vacancy overview Apply now
Vacancy overview Apply now