Stalmedewerker

Operations Dokkum 36 - 36 uur

Wat doe je als stalmedewerker?

Als stalmedewerker bij Vion heb je een hele belangrijke en veelzijdige functie. Je staat letterlijk en figuurlijk aan het begin van ons slachtproces. In samenspraak met de vee vervoerders ontvang je de levende runderen in de stal. Je hebt hierbij volop aandacht voor dierenwelzijn en de veiligheid. Je zorgt ervoor dat de dieren uiteindelijk in de juiste volgorde worden aangeboden aan het slachtproces, hierbij maak je onder andere gebruik van ons slachterijsysteem TwaKa. Naast de stal beheer je ook de veewagenwasplaatsen.

Wil je meer bijdragen aan ons proces en niet alleen op dinsdag, donderdag en vrijdag werkzaam zijn? Ook dan hebben we mogelijkheden voor jou! Ook op maandag en woensdag kun je een bijdrage leveren aan de werkzaamheden op onze locatie in Dokkum. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.


Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?


De rol

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de runderen, waarbij je zorg draagt voor een correcte werkwijze in het kader van dierenwelzijn en veiligheid.
 • Je selecteert de runderen en groepeert ze op basis van aanwijzingen vanuit NVWA.
 • Je onderhoudt contact met de altijd aanwezige dierenarts vanuit het NVWA over de conditie van de runderen.
 • Je zorgt er voor dat de runderen worden gesorteerd en opgedreven, op een diervriendelijke manier, richting het slachtproces.
 • Je verzorgt de runderen waar nodig.
 • Je bent verantwoordelijk voor de veewagenwasplaatsen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt zin in een nieuwe baan, waarin je bezig kan zijn met datgene waar jouw interesse ligt; namelijk het goed omgaan met vee en onderdeel zijn van de gehele keten waar een kwalitatief goed stukje rundvlees het eindproduct van is.
 • Je bent geïnteresseerd in dierenwelzijn en bereid tot het volgen van cursussen hieromtrent.
 • Je bent op dinsdag, donderdag en vrijdag beschikbaar vanaf 6.00 uur;
 • Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een klein team en daar op jouw manier een mooie bijdrage aan te leveren.
 • Omdat je fysiek bezig bent en soms tussen de runderen loopt, is het belangrijk dat je lichamelijk in een goede conditie verkeerd.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden jou de kans om je te ontwikkelen tot stalmeester en nemen daar ruim de tijd voor. Onder begeleiding van een ervaren medewerker zul je ervaring op doen. Een training Animal welfare, via het SVO, krijg je door Vion aangeboden. Wanneer van beide kanten een match gevoeld wordt, wordt een overeenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. Het heeft onze voorkeur om medewerkers werkzaam in de stal in eigen dienst te nemen.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Milena van Maasakker via telefoonnummer 06-18749979.

Vion Enschede BV
Het Lentfert 74, 9101 JG Dokkum (FR)

Vacature overzicht Apply now
Vacancy
Milena van Maasakker
Corporate recruiter (a.i.)
Vacancy overview Apply now