Vacatures

Als je minimaal twee jaar relevante ervaring hebt opgedaan, kan Vion jou een interessante loopbaan bieden. Onze disciplines zijn operations, marketing & sales, logistiek, technology, finance en business support. Professionals die kunnen aantonen dat ze waarde en kwaliteit kunnen toevoegen aan de business van Vion zijn welkom. Zoek je een nieuwe uitdaging, bekijk dan onze lijst met vacatures. Staat er nog geen geschikte functie bij, stuur ons dan jouw cv en/of een open sollicitatie. Wij voegen jouw gegevens toe aan onze database. Misschien ben jij de geschikte kandidaat voor toekomstige vacature!

Zoekresultaten

14 vacatures gevonden

Loading vacancies...
FunctiesDatumLocatieBedrijf
Interim HR Manager 15-08-2019 Boxtel Vion Boxtel

Voor onze productieplant Vion Boxtel zijn wij op zoek naar een fulltime HR Manager (tijdelijk t.v.v. zwangerschapsverlof).

Administratief medewerker ECT 12-08-2019 Boxtel Vion Food NL

Bij onze logistieke afdeling op het hoofdkantoor in Boxtel zijn we op zoek naar een fulltime administratief medewerker.

Productieplanner 12-08-2019 Boxtel Vion Boxtel

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een productieplanner voor 38 uur per week, met standplaats Boxtel.

Kwaliteitsmedewerker 08-08-2019 Boxtel Encebe Vleeswaren

Bij Encebe in Boxtel, de locatie binnen Vion Food waar op ambachtelijke wijze vleeswarenproducten geproduceerd worden, hebben we een vacature als fulltime Kwaliteitsmedewerker voor 36 uur in de week.

Accountmanager 08-08-2019 Boxtel Vion Farming

Bij Vion Farming in Boxtel, hét onderdeel van Vion Food dat verantwoordelijk is voor de aanvoer van vleesvarkens en slachtzeugen van het boerenerf naar de verschillende slachterijen van Vion Food, zijn we op zoek naar een fulltime Accountmanager.

Planner 08-08-2019 Boxtel Vion Farming

Bij Vion Farming in Boxtel, hét onderdeel van Vion Food dat verantwoordelijk is voor de aanvoer van vleesvarkens en slachtzeugen van het boerenerf naar de verschillende slachterijen van Vion Food, zijn we op zoek naar een fulltime Planner.

Volg VION