Vacatures

Als je minimaal twee jaar relevante ervaring hebt opgedaan, kan Vion jou een interessante loopbaan bieden. Onze disciplines zijn operations, marketing & sales, logistiek, technology, finance en business support. Professionals die kunnen aantonen dat ze waarde en kwaliteit kunnen toevoegen aan de business van Vion zijn welkom. Zoek je een nieuwe uitdaging, bekijk dan onze lijst met vacatures. Staat er nog geen geschikte functie bij, stuur ons dan jouw cv en/of een open sollicitatie. Wij voegen jouw gegevens toe aan onze database. Misschien ben jij de geschikte kandidaat voor toekomstige vacature!

Zoekresultaten

9 vacatures gevonden

Loading vacancies...
FunctiesDatumLocatieBedrijf
Commercieel Productmanager 23-02-2018 Boxtel Encebe Vleeswaren

Bij Encebe Vleeswaren in Boxtel, de locatie binnen Vion Food waar op ambachtelijke wijze vleeswarenproducten geproduceerd worden, zijn we op zoek naar een ervaren Commercieel Productmanager

Management Trainee 23-02-2018 Vion Food

Bij Vion Food in Nederland zijn we binnen de divisie Pork op zoek naar 5 Management Trainees met een universitaire achtergrond, die met ingang van maart/april 2018 gaan deelnemen aan ons Traineeship

Medewerker Commerciële Bedrijfsadministratie 23-02-2018 Boxtel Vion Farming

Bij Vion Farming in Boxtel zijn we op zoek naar een fulltime Administratief Medewerker Commerciële Bedrijfsadministratie. Het betreft een permanente functie waarbij je direct bij ons in dienst treedt.

Projectmedewerker met IT affiniteit 23-02-2018 Boxtel Vion Farming

Bij Vion Farming in Boxtel zijn we op zoek naar een Projectmedewerker die grote affiniteit heeft met IT

Medewerker Invoice Processing 23-02-2018

Op ons Shared Service Center in Boxtel zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Invoice Processing die affiniteit heeft met sales.

Brand en Portfolio Manager 23-02-2018 Groenlo Retail Groenlo

Bij onze vestiging Retail Groenlo we op zoek een ervaren (mogen ook 2 ervaren parttime kandidaten zijn) Brand en Portfolio Manager met ervaring in de foodbranche.

Volg VION